Oferta
- Maszyny do przetwórstwa spożywczego
- Mieszałki łopatkowe
- Mieszałki próżniowe
- Mieszałki przechyłowe Z
- Mieszałki spiralne
- Masownice próżniowe
- Rozdrabniacz bloków mrożonych
- Wilki do mięsa
- Kotły warzelne
- Myjki pojemników
- Myjki kijów wędzarniczych
- Słupy załadunkowe
- Ubój i rozbiór
- Systemy transportu podwieszanego
- Higiena i zaplecza socjalne
- Stacje higieny
- Mycie obuwia roboczego
- Suszenie obuwia roboczego
- Sterylizacja noży
- Zaplecza socjalne
- Mycie i dezynfekcja rąk
- Drzwi nierdzewne
- Dodatkowe wyposażenie
Wilki do mięsa
Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-
Wilko-mieszałka WRX-600/130
Dowiedz się więcej -
Wilk prosty
Dodaj do koszyka
WR-130 -
Wilk prosty
Dowiedz się więcej
WR-160 -
Wilk kątowy
Dodaj do koszyka
WR-160K -
Wilk kątowy
Dodaj do koszyka
WR-200K
Wilk do mięsa to urządzenie do zakładów mięsnych do rozdrabniania i krojenia na określoną strukturę mięsa świeżego i schłodzonego.
Wilk prosty lub wilk kątowy różnią się ze z względu na wielkość miejsca produkcji. Wilki kątowe do mielenia mięsa będą także pasowały w zakładach drobiarskich, karmy dla zwierząt, rybnych, garmażeryjnych i serowych, gdzie od sprzętu wymagana jest jakość, trwałość oraz duża wydajność.